Вашиот прелистувач не поддржува JavaScript кој е неопходен за правилно функционирање на сајтот.
IZUM Izobraževanje

Образование

IZUM home page

COBISS Кооперативен онлајн библиографски систем и сервиси COBISS

Заборавена лозинка

Во полето за внес внесете ја е-адресата со која сте се регистрирале на порталот.

Библиотекарите кои во своите библиотеки имаат активно корисничко име е-поштата за поставување на лозинката можат да ја добијат и со помош на своето корисничко име. Во полето за внес внесете на пр. nubsk/vesna и ќе го добиете известувањето на вашата е-адреса.

ЗАБОРАВЕНА ЛОЗИНКА

(полињата означени со * се задолжителни податоци)

*Ваша е-адреса:

 


Онлајн-евиденции

Пристап до регистрациите

Регистрирани корисници
ПРИЈАВУВАЊЕ НА ПОРТАЛОТ

Ваша е-пошта:

Лозинка:

Дали ви е потребна помош?

Телефон:
(02) 3230 151, лок. 200

Е-пошта: cobissizo@nubsk.edu.mk

© 1997-2024 IZUM | V 5.0.10