Вашиот прелистувач не поддржува JavaScript кој е неопходен за правилно функционирање на сајтот.
IZUM Izobraževanje

Класични курсеви, презентации …

IZUM home page

COBISS Кооперативен онлајн библиографски систем и сервиси COBISS

Преглед на пополнетоста на курсевите

Преглед на пополнетоста на курсевите

За приказ на пополнетоста изберете ги полињата „Курс“ и „Термин“

Курс:

Термин:

 

Слободни места Во моментот е пополнето Учесници што чекаат Евидентирани
14 0 0 6
Место на одржување на курсот
Скопје


Онлајн-евиденции

Пристап до регистрациите

Регистрирани корисници
ПРИЈАВУВАЊЕ НА ПОРТАЛОТ

Ваша е-пошта:

Лозинка:

Дали ви е потребна помош?

Телефон:
(02) 3230 151, лок. 200

Е-пошта: cobissizo@nubsk.edu.mk

© 1997-2024 IZUM | V 5.0.10