Administratori juaj nuk e mundëson JavaScript, i cili është i domosdoshëm për funksionimin adekuat të faqes elektronike.
IZUM Izobraževanje

Kualifikimi

IZUM home page

COBISS Sistemi dhe shërbimet e përbashkëta bibliografike online

Fjalëkalimi i harruar

Vendosni adresën e emailit që keni përdorur për t'u regjistruar në portal në fushën e hyrjes.

Bibliotekarët që kanë emra përdorues aktivë në bibliotekat e tyre mund të përdorin gjithashtu e-mailin për rivendosjen e fjalëkalimit me emrin e tyre të përdoruesit COBISS. Për shembull: vendosni ubt/renata në fushën e hyrjes dhe do të merrni njoftimin në adresën tuaj të postës elektronike.

FJALËKALIMI I HARRUAR

Fushat, të cilat kanë shenjën *, janë të detyrueshme

*Adresa elektronike:

 


Evidenca online

Hyrja në formularin për regjistrim

Përdoruesit e regjistruar
HYRJA NË PORTAL

Adresa elektronike:

Fjalëkalimi:

Përdoruesit e paregjistruar
Keni nevojë për ndihmë?

Tel.: +355 (0) 68 200 15 49

E-mail: sherbimi@al.cobiss.net

© 1997-2024 IZUM | V 5.0.10