Vaš brauzer ne podržava JavaScript, koji je neophodan za pravilno funkcionisanje sajta.
IZUM Izobraževanje

Obrazovanje

IZUM home page

COBISS Kooperativni online bibliografski sistem in servisi COBISS

Registracija u online evidenciji obrazovnog programa VIBRS-a

Registracija u online evidenciji obrazovnog programa VIBRS-a znači da se vaši podaci upisuju u centralnu bazu korisnika COBISS sistema. Samo registrovani korisnici mogu da pošalju prijavu na kurs i da koriste dodatne mogućnosti koje nudi portal. Podaci, koje budete naveli prilikom registracije, potom će automatski moći da se preuzimaju prilikom svih sljedećih e-prijava na kurseve i e-odjava s kurseva ili prilikom postupaka dobijanja licence za uzajamnu katalogizaciju te će omogućiti pripremu unaprijed ispunjenih obrazaca i time brže izvođenje postupaka.

Molimo, ispunite donja polja. Pored ličnih podataka morate upisati i svoju e-adresu (što će predstavljati vaše korisničko ime u postupku autorizacije) i šifru koju biste željeli da koristite za pristup portalu. Kada podatke potvrdite, primićete elektronsku poruku koja sadrži link do prvog aktiviranja korisničkog imena. Tek nakon aktiviranja korisničkog imena zaključićete postupak registracije i postati registrovani korisnik portala.

Napomena: Ako ste u online evidenciji obrazovnog programa COBISS već registrovani i u aplikaciji imate već određeno korisničko ime (vašu e-adresu), ponovna registracija nije dozvoljena. Na web stranicu portala uđite upisivanjem svog korisničkog imena i adekvatno ispravite podatke preko linka za ažuriranje podataka o registraciji.

Ako u sistemu COBISS imate korisničko ime, vaši podaci za registraciju su sigurno unijeti. I u tom slučaju ponovna registracija nije dozvoljena. U slučaju teškoća pošaljite obavještenje na adresu vibrsservis@nub.rs ili pozovite sekretarijat (051) 215 859 lok. 112

REGISTRACIJA

(* označena polja predstavljaju obavezne podatke)

*Vaš e-mail:

Prefiks
(npr. mr, dr,...)
:

*Ime:  

*Prezime:  

Sufiks
(npr. univ.dipl.inž.,...)
:

Telefon:

*Status aktivnosti:  

*Završen stepen obrazovanja:  

Adresa stalnog boravka

*Ulica i kućni broj:

*Pošta i mjesto:  

Adresa privremenog boravka

Ulica i kućni broj:  

Pošta i mjesto:  

Ustanova zaposlenja

*Tip ustanove zaposlenja:  

*Naziv ustanove zaposlenja:  

Dozvoljavam korišćenje ličnih podataka u evidencijama i obradi podataka u skladu sa Zakonom o zaštiti ličnih podataka Službeni glasnik BiH br. 49/06,76/11,89/11).


Online evidencije

Pristup registracijama

Registrovani korisnici
PRIJAVLJIVANJE NA PORTAL

Vaš e-mail:

Šifra:

Da li vam je potrebna pomoć?

Telefon: (051) 215 859, lok. 112

E-pošta:vibrsservis@nub.rs

© 1997-2024 IZUM | V 5.0.10