Вашиот прелистувач не поддржува JavaScript кој е неопходен за правилно функционирање на сајтот.
IZUM Izobraževanje

Е-прирачници

IZUM home page

COBISS Кооперативен онлајн библиографски систем и сервиси COBISS

COBISS3/Elektronski izvori - Dosadašnje promene

V6.12-00

ISSN 2385-9822

Ceo priručnik[6,6 MB]

Nazad na izabrani priručnik

Promene br. 6, jun 2017.:Spisak[188 KB]Komplet za štampanu verziju[1,4 MB]

Promene br. 5, april 2017.:Spisak[183 KB]Komplet za štampanu verziju[882 KB]

Promene br. 4, januar 2016.:Spisak[154 KB]Komplet za štampanu verziju[819 KB]Opis novosti[92 KB]

Promene br. 3, mart 2015.:Spisak[173 KB]Komplet za štampanu verziju[1,8 MB]Opis novosti[165 KB]

Promene br. 2, decembar 2014.:Spisak[134 KB]Komplet za štampanu verziju[470 KB]

Promene br. 1, oktobar 2014.:Spisak[150 KB]Komplet za štampanu verziju[1,7 MB]Opis novosti[143 KB]


Онлајн-евиденции

Пристап до регистрациите

Регистрирани корисници
ПРИЈАВУВАЊЕ НА ПОРТАЛОТ

Ваша е-пошта:

Лозинка:

Дали ви е потребна помош?

Телефон:
(02) 3230 151, лок. 200

Е-пошта: cobissizo@nubsk.edu.mk

© 1997-2024 IZUM | V 5.0.10