Вашиот прелистувач не поддржува JavaScript кој е неопходен за правилно функционирање на сајтот.
IZUM Izobraževanje

Е-прирачници

IZUM home page

COBISS Кооперативен онлајн библиографски систем и сервиси COBISS

COMARC/H Format - Dosadašnje promene

za podatke o stanju fonda (neverifikovano)

ISSN 2232-4232

Ceo priručnik[8,1 MB]

Nazad na izabrani priručnik

Promene br. 24, novembar 2018.:Spisak[107 KB]Komplet za štampanu verziju[3,2 MB]

Promene br. 23, januar 2017.:Spisak[122 KB]Komplet za štampanu verziju[484 KB]

Promene br. 22, septembar 2016.:Spisak[127 KB]Komplet za štampanu verziju[417 KB]

Promene br. 21, april 2016.:Spisak[157 KB]Komplet za štampanu verziju[3,3 MB]

Promene br. 20, decembar 2015.:Spisak[177 KB]Komplet za štampanu verziju[479 KB]

Promene br. 19, maj 2014.:Spisak[173 KB]Komplet za štampanu verziju[531 KB]

Promene br. 18, maj 2013.:Spisak[173 KB]Komplet za štampanu verziju[531 KB]

Promene br. 17, februar 2012.:Spisak[254 KB]Komplet za štampanu verziju[4,2 MB]

Promene br. 16, januar 2011.:Spisak[141 KB]Komplet za štampanu verziju[3,6 MB]

Promene br. 15, oktobar 2010.:Spisak[188 KB]Komplet za štampanu verziju[708 KB]

Promene br. 14, septembar 2010.[203 KB]

Spisak promena br. 13, oktobar 2007.[20 KB]


Онлајн-евиденции

Пристап до регистрациите

Регистрирани корисници
ПРИЈАВУВАЊЕ НА ПОРТАЛОТ

Ваша е-пошта:

Лозинка:

Дали ви е потребна помош?

Телефон:
(02) 3230 151, лок. 200

Е-пошта: cobissizo@nubsk.edu.mk

© 1997-2024 IZUM | V 5.0.10